• http://moero.no/wp-content/uploads/2015/01/Pro7.jpg
  • http://moero.no/wp-content/uploads/2015/01/Threepages13.jpg

VelgSunt.no

Logo, design & nettside

VelgSunt.no var ett av sideprosjektene til Moero i 2010 – 2013 der vi ønsket å inspirere alle til å engasjere seg i lokalmat og dyrking.Før vi la dette prosjektet på hyllen kom vi godt igang med- 10 matkurs på lokale økologiske bondegårder

– Et nystartet helsesenteret Spira i Tønsberg

– Diverse små foredrag

– Deltok på Roskilde Roadtrip med spirebord og smaksprøver og smoothie salg

– Design av nettside og identitet

matkurs
På lokale bondegårder på vestlandet holdt vi 10 raw-food matkurs.

 

Velg Sunt skulle bli en bærekraftig organisasjon for å skape kosthold- & ernæringsbevissthet blant det norske folk, med barn og unge i fokus.

Vi hadde mål om 100% økologisk produksjon og forbruk av mat i Norge på lang sikt. Og gjøre økologisk kortreist mat lett tilgjengelig, billig, behagelig og moteriktig.

Dette skulle vi gjøre med en moderne nettbasert møteplass og opplysningsdatabase for bevisstgjøring og aktivisering. Gjennom faglig utdanning av frivillige og som en kilde til faglig informasjon, ville vi bidra til å bevisstgjøre publikum og nøkkelgrupper om det ansvaret som ligger i å fremme kosthold & ernæring og lokal sunn mat. Det handler om å gjøre informasjonen lett tilgjengelig og trendy slik at engasjerte nøkkelgrupper i lokalmiljø vil dele og ta aktiv handling for varig kostholdsforrandring.

Velg Sunt ville bli et naturlig og aktivt samlingspunkt som på kort sikt skal hjelpe Landbruks- og Mat-departementet nå / overgå sitt mål om 15% økologisk produksjon og forbruk i Norge innen 2020.

I tillegg vil Velg Sunt hjelpe norske bønder se lønnsomhet i å produsere økologisk, gjennom informering, trendsetting, opplæring og tilgjengelighet. Dette gjøres med opplysning om alt fra fordelene med økologisk produksjon, til hvordan komme i gang og hvordan benytte seg av ressursene tilgjengelig. Gjennom nettportalen vil Norske lokale øko- bønder også få fremme sine produkter og tjenester.

Hovedmålet er å bedre helsen til barn og unge, fremme grønne lokale aktiviteter og samfunnsbygging. Velg sunt ser på seg selv om et viktig bindeledd mellom alle produsenter, leverandører, forhandlere og forbrukere i næringskjeden.

 

Velg Sundt ble bygget opp rundt følgende kategorier:

– Nettbutikk for salg av lokaldyrket mat

– Møteplass for å finne hagevenner, gartner og øko-date

– Formidling av gartnertjenester

– Matlagingskurs

– Helsesenter

– Nettportal der alt samler sammen med brukerprofiler og aktivitetskalendre

x
meny
[gravityform id=»6″ name=»Kontakt» title=»false» description=»false»]

400 500 10