• http://moero.no/wp-content/uploads/2015/01/Pro5.jpg
  • http://moero.no/wp-content/uploads/2015/01/Threepages11.jpg

Stunningpictures.no

Kunstforhandler med digital kraft

BESØK Stunningpictures

MagentoIcon-03  ajaxzoomicon-15  KlarnaIcon-02  mailchimpIcon-16  PostenBringIcon-10
Som kunstforhandler vet Stunning Pictures at følelsen av å kunne se verkene i detaljer er avgjørende for kjøperen. Som en av de første norske kunstforhandlerene på nett gir de besøkende muligheten til å zoome inn på verkene ned til hvert minste korn. Stunning Pictures tar høyoppløselige bilder av verkene før de settes sammen av et kraftig verktøy som som gir zoom effekten. Klikk på linken (tittelen) for å besøke siden.

Behov

Da kunden kom til oss med en ide om å starte nettbutikk med salg av kunst, var listen over ønsker og behov høy. Det skulle selges kunstverk i en relativ høy prisklasse og kravene for funksjonalitet og brukeropplevelse var klare. Itillegg måtte det være brukervennlig å kunne laste opp hundrevis av bilder som automatisk skulle settes sammen. Han ville gi kunstnere en ny og moderne salgskanal uten å miste følelsen av ekte kvalitet. Han ønsket også å kunne sette opp nettbutikker for kunstnere som ønsket å selge verkene med sitt eget domene, bygget på designmalen til Stunning Pictures. Noen kunstverk skulle selges på normale lerret mens andre verk kunne bestilles i ønsket størrelse.

Løsning

Vi kombinerte kraften av Magento med verktøyet Ajax Zoom og designet en responsive nettbutikk med Klarna Checkout. Det ble gjort omfattende skreddersøm for å få løsningene til å jobbe godt sammen, spesielt på servernivå. Nå kan Stunning Pictures opplaste en serie av bilder som automatisk blir konvertert til et et stort bilde med kraftig zoom. Hver kunstner får sin egen kunstnerprofil der besøkende kan se alle verkene, lese biografi eller bla igjennom alle kunstverkene fra spesifike kunstnere. Itillegg ble løsningen levert med mulighet for å opprette unike nettbutikker for kunstnere som ønsker en designmessig lik nettbutikk, men med eget domene. Kunstverkene blir da solgt via Stunning Pictures sin nettbutikk og kunstneren sin egen nettbutikk. Alle nettbutikker administreres fra samme bruker som administrator, og kunstnerene får egen login for å selv endre på priser /innhold.

  • Bygget på Magento
  • Responsive design (ipad nivå)
  • Klarna Checkout betalingsløsning
  • Avansert fraktberegning
  • Ønskeliste
  • Mailchimp nyhetsbrev integrasjon
  • Google analytics for besøks analyse
  • Automatisk forhåndsvisning i søk

Stunning valg av type
Kunstverkene kan selges i ulike størrelser og rammer. Kunder kan også bestemme størrelsen på utvalgte kunstverk der prisen utreges automatisk.

 

SP søk
Forhåndsvisning av produkter ved søk

Her er hva Stunning Pictures forteller om seg selv:

«Stunning Pictures er et online-galleri som bestreber seg på å gi publikum best mulig kunstopplevelse på nett, samt å levere kunst direkte til forbruker med kvalitet gjennomført hele veien i prosessen, fra opplevelsen på nett til det du mottar som pakke. Giclée-prosessen starter med å digitalisere originalen slik at det digitale bildet blir så likt originalen som mulig. Hos oss gjør vi dette ved å avfotografere verket med et digitalt speilreflekskamera som blir montert på et såkalt panoramahode. Kameraet panorerer deretter over verket og det blir gjerne tatt 20-100 bilder av et motiv under kontrollerte lysforhold og med kontroll på hvitbalanse og fargetemperatur. Etter avfotograferingen sitter man igjen med en mosaikk av bilder som sys sammen med et spesielt program for å produsere et svært høyoppløselig bilde med en utrolig detaljrikdom. Kunstneren vil så gjerne bruke det digitale bildet som basis for billedbearbeiding, slik at sluttresultatet får en sin egen karakter som et trykk slik kunstneren ønsker. Det blir så kjørt prøvetrykk og laget en digital masterfil som godkjennes av kunstneren. Denne filen danner også grunnlag for fremstillingen av verket på våre nettsider med vår spesialutviklede billedfremviser med zooming og panoreringsfunksjon.»

x
meny
[gravityform id=»6″ name=»Kontakt» title=»false» description=»false»]

400 500 10