• http://moero.no/wp-content/uploads/2015/01/Pro3.jpg
  • http://moero.no/wp-content/uploads/2015/01/Threepages9.jpg

SnurreSprett.no

Design, Logo, Nettbutikk

Snurresprett.no er norges eneste selskap som spesialiserer seg utelukkende på å levere barnehagefotografering. De som som mål å være et friskt pust i fotografi bransjen som til nå har levert de samme pakkene siden du først var med i et gruppebilde i barnehagen. De ønsker å få frem det unike i barna, spesielt personligheten deres. Bildene blir derfor tatt mens barna er i lek og bevegelse, ulikt normale «klassebilder». Med baser i Oslo, Drammen og Trondheim har de på kort tid levert til en rekke fornøyde barnehager. 10 % av overskuddet fra fotograferingen til Unicef for en bedre hverdag for barn som går på skole i Sør-Afrika. Klikk på linken (tittelen) for å besøke siden.

Behov

Da Erik først kontaktet oss med en ide om å starte en nisjetjeneste i et hav av fotografer, tok vi oss god tid til å bli med på utvikle konseptet i sin helhet. Fotograf markedet er hardt konkurransepreget og det var derfor nødvendig å klare å formidle konkurransefortrinn og trygghet på en sterk måte. Med en plan om å rekruttere en rekke fotografer for å lage et mini-franshise var de tekniske kravene høye. Fotografene skulle jobbe individuelt og kunne laste opp, dele og selge bildene uten hodebry.

Løsning

Vi jobbet med Erik over mange workshops hvor vi definerte konkurransefortrinnene, designet utkast til identiteten og skrev all tekst til hjemmeside, brosjyrer og salgsbrev. Vi bygget snurresprett.no på et systemet som er bygget på CMS verktøyet Joomla, videreutviklet og skreddersydd for bruk av fotografer som selger bilder til store kundemasser. I forbindelse med virksomheten Undervannsfotografen.no utviklet Moero et system som effektiviserer hele prosessen rundt fotograftjenster. Etter fotografen har tar bilder av barnene i en barnehage, settes det opp en kategori knyttet til den spesifike barnehagen. Hvert barn får tilegnet en brukerprofil som bildene knyttes opp mot. Bildene lastes opp fra en komprimert bildemappe og blir automatisk skalert etter ønske, samt lagt til vannmerke. Når bildene er lastet opp, får brukeren en automatisk e-post med brukertilgang og beskjed om at bildene nå kan bestilles. Siden hver barnehage er lagt inn i egne kategorier er det enkelt å sende ut nyhetsbrev og lignende til den spesifike barnehagen.

Tilleggsfunksjoner

  • Laste opp hele bildemapper som automatisk skaleres til ønsket størrelse
  • Lage kategorier (for hver barnehage)
  • Opprette brukere som automatisk får e-post når bildene er lastet opp
  • Sette på «watermark» automatisk
  • Sende ut automatiske nyhetsbrev til enkelt kontoer eller kategorier (alle i en barnehage)
  • Selge bilder med alle type produktvariasjoner av bildene (på trykk, laste ned, dvd og alle andre produkter som en fotoprodusent tilbyr.
x
meny
[gravityform id=»6″ name=»Kontakt» title=»false» description=»false»]

400 500 10