• http://moero.no/wp-content/uploads/2015/01/FORETTER.jpg
  • http://moero.no/wp-content/uploads/2015/01/Phones.jpg
  • http://moero.no/wp-content/uploads/2015/01/Threepages.jpg

Moero.no

Rebrand, ny nettside og logo

TA EN NÆRMERE TITT

Moero AS er et konsulent og utviklingselskap som spesialiserer seg på å lage nettløsninger, designet for salg. Siden 2005 har vi levert nettsidedesign, profildesign, nettbutikker og konsulenttjenester for norske og utlanske kunder. Vi er vår egen kunde, om som du ser fikk vi et godt løft i merkevaren ved å gjøre noe nytt. Høsten 2014 var vi kommet så lang med vår nye nettbutikkplattform at vi gjorde en helomvending. Nå leverer vi nettløsninger med åpen kildekodeverktøyet WordPress og WooCommerce, fremfor Magento.

Behov:

Moero bestemte seg sommeren 2014 for å oppdatere merkevaren og pusse opp den visuelle identiteten. Det var et behov som først og fremst kom fra vår vane om å holde oss oppdatert i markedet, og for å bedre vise hva vi leverer. Da Moero ble stiftet hadde vi som drøm å kunne masseproduksere komplette nettbutikker med moderne salgsvennlig design. Vi så for oss at kundene i utgangspunktet ikke måtte å bruke oss for å sette opp nettbutikken og la dermed opp et registreringsfelt og en funsjon som lot kundene gjøre alt selv. Dette viste seg å være en fin tanke, men urealistisk med Magento. Det ble rett og slett for dyrt for våre kunder å oppdatere nettbutikkene og for vanskelig å kunne drifte den selv uten regelmessig kontakt med oss. En oppdatert forretningsmodel og en mer effektiv måte å jobbe på trengte ett nytt ansikt.

Løsning:

Moero er ikke lenger en nettbutikkleverandør som leverer plug&play løsninger med freemium abonnement der hvem som helst kan starte. Etter en lang og dyrbar erfaring forsto vi at det ikke var mulig å lage plug&play nettbutikk verktøy for Magento der nettbutikkeiere ikke hadde behov for hjelp fra oss. Nå ønsker vi å vise dere hva vi kan lage fremfor å lage en lang liste med funksjonaliteter som de i mange tilfeller aldri kommer til å bruke. Nytt år, nytt verktøy og en spennende start.

x
meny
[gravityform id=»6″ name=»Kontakt» title=»false» description=»false»]

400 500 10