• http://moero.no/wp-content/uploads/2015/01/Pro2.jpg
  • http://moero.no/wp-content/uploads/2015/01/Threepages8.jpg

Barnevernsaksjonen.no

Logo, design & nettside

Aksjonen Barnevernsaksjonen jobbet sommeren 2013 med å drive en innsamling for aksjonen med et mål om Kr 300.000,- til 500.000,-. ?Barnevernsaksjonen.no er en spydspiss – folkeaksjon – med hånden på hjertet. Med dette betyr, en aksjon som er kritisk til dagens barnevern og vil fremme tiltak og komme med fakta og informasjon som skal legge grunnlag for det barnevern vi ønsker og trenger i Norge. Klikk på linken (tittelen) for å besøke siden.

Behov

Aksjonen barnevernsaksjonen.no ønsket å utvikle en samleside for dokumenter og fakta, med dokumentarkiv, lenkearkiv, videoarkiv, saksarkiv og artikkelarkiv.  Med store oppslag i avisene trengde å komme seg raskt på plass med en god løsning som engasjerte besøkende.

Løsning

Vi designet en stilren og folkelig nettløsning på verktøyet Joomla. Logodesignet representerer aksjonen på en god måte, der fargevalgene går igjennom hele siden for enklere navigering. Bloggløsning fikk egendefinert visning med sosial deling, antall sett og antall kommentarer. Facebook kommentar felt ble lagt på for å kunne unngå spamming og undøvendige diskusjoner. Løsningen ble også levert med video og dokumentarkiv.

x
meny
[gravityform id=»6″ name=»Kontakt» title=»false» description=»false»]

400 500 10